zondag 25 juni 2017  - U bent niet ingelogd
Gratis registreren Adverteren Nieuwe adverteerders Contact Sitemap
Bouwindex: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Home Mijn Bouwindex Handelaars Architecten Uitvoerders Producenten
Opzoeken:         
 BOUWNIEUWS
»  Bedrijfsvoorstelling
»  Bouwmaterialen
»  Carports
»  Daken
»  Domotica
»  Energiebesparing
»  Garagepoorten
»  Huishoudapparatuur
»  Interieur
»  Keukens
»  Kredietoplossingen
»  Natuursteen
»  Opleidingen
»  Sanitair
»  Schrijnwerken
»  Sleutel-op-de-deur
»  Tegels
»  Vakbeurzen
»  Verlichting
»  Verwarming
»  Zonwering
 BEDRIJFSFICHES
· Handelaars
· Architecten
· Uitvoerders
· Diensten
· Producenten
 IDEEËNBANK
· Architecten
· Producenten
· Nieuwe producten
· Kijkwoningen
 REFERENTIES
 ONLINE SHOWROOM
 PROMOTIES
 ACTIES
 KORTINGSBONNEN
 KOOPJESHOEK
 SHOWROOMMODEL
· Keukens
· Badkamers
· Meubilair
· Slaapkamers
· Overige
 IMMOBILIËN
· Vastgoedkantoren
· Te koop
· Te huur
 PRIJSAANVRAGEN
 FOLDERS BESTELLEN
 U ZOEKT
· Verhuur materiaal
· Tweedehands materiaal
· Evenementen
· Vacatures
· Nuttige info
 NUTTIGE LINKS
U bent hier: Home - Redactioneel
Indian Summer met Harol
Haal het maximum uit de nazomer met Storelight II en het zijdelings wind- en zonnescherm
Zorg dat je klaar bent voor de langverwachte nazomer met Harol! De zonweringspecialist ontwikkelde twee innovatieve oplossingen voor extra comfort in de zachte najaarsmaanden. Storelight II geeft je licht en/of warmte waar nodig, terwijl het zijdelings scherm SL400 je beschermt tegen wind of te felle zon. Ontdek de Indian Summer met Harol...
Storelight II, verlichting en/of verwarming
Voor wie 's avonds een gezellige sfeer op het terras wil creëren, is er Storelight II. Dit handige verlichtingssysteem kan perfect afgestemd worden op uw zonwering en bestaat uit 4 of 5 halogeenspots (20 W), die elk in alle richtingen kunnen draaien. Zo zijn de inbouwspots 355° verdraaibaar en 60° kantelbaar. Het systeem is verkrijgbaar in lengtes van 2,5 of 3,5 meter. De esthetisch ogende kast is vervaardigd van gelakt aluminium en kan je krijgen in alle RAL-kleuren. Handig: de spots trekken 's avonds geen hinderlijke insecten aan.
Speciaal voor de koudere periodes - of tuinfeestjes tot in de vroege uurtjes... - bestaat er een variant met ingebouwde verwarming. Deze versie heeft een infrarood warmtestraler (2000 Watt). Als het te fris wordt, zet je gewoon de schakelaar aan. In een mum van tijd heb je het dan aangenaam warm, met een stralingsbereik van 16 m².
Daarnaast ontwikkelde Harol nog een derde versie van de Storelight II, die licht en verwarming combineert. Deze versie heeft bijkomend twee infrarood warmtestralers (1400 Watt) en 3 spots (20 W). Ideaal voor wie graag het maximum haalt uit de nazomer!
Prijzen vanaf 258 euro exclusief btw & plaatsing.
Zijdelings wind- en zonnescherm SL400
In de najaarsmaanden komt een zijdelings scherm ook goed van pas. In combinatie met een terrasoverkapping tover je in een handomdraai je terras om in een leuke én budgetvriendelijke 'buitenruimte'. Ook kan je het scherm om het even waar in de tuin plaatsen, als bescherming tegen te veel wind of zon.
De elegante efficiëntie van de SL400 maakt het scherm erg flexibel. Zo kan je optimaal en in alle privacy genieten van een zalige nazomer. Het uitrolbaar doek wordt opgespannen door een trekveer, met kinderslot voor extra veiligheid. Bovendien hebt u de keuze tussen een rechte en een schuine variant. Deze laatste is erg handig wanneer u bijvoorbeeld de SL400 als optimale zijdelingse afsluiting wilt gebruiken in combinatie met een zonnescherm.
Het aantrekkelijke design geeft je terras of tuin extra cachet. Want je kan het scherm zowel naar materiaalkleur als doekkleur volgens je eigen smaak samenstellen. Keuze te over dus om de SL400 perfect te integreren in zijn omgeving. Met 10 standaardkleuren en maar liefst 210 speciale RAL-kleuren past hij gegarandeerd bij elke zonwering. Het doek is ook beschikbaar in verschillende dessins.
Het zijdelingse scherm is duurzaam dankzij corrosiebestendige materialen en kwalitatieve coatings. Net als alle zonweringsystemen in het aanbod is SL400 CE-gecertificeerd en geeft Harol 5 jaar garantie.
Prijs vanaf 488 euro exclusief btw & plaatsing.
Over HAROL
Harol is een Belgisch familiebedrijf dat in 2006 zijn 60-jarig bestaan vierde. Het werd opgericht als kleine schrijnwerkerij en groeide uit tot Europa's toonaangevende rolluiken-, zonwering- en poortenfabrikant. Vandaag vinden we Harol terug in het industriepark Webbekom (Diest) op een terrein van maar liefst 120.000 m2. Harol exporteert producten en onderdelen tot ver buiten de landsgrenzen, onder meer naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Zweden, de VS en Koeweit. De firma stelt zo?n 308 medewerkers tewerk. Samen zorgen zij dagelijks voor de productie van de meest vernieuwende producten. Dankzij een uitgebreid netwerk van specialisten is de klant altijd zeker van een snelle levering en een professionele plaatsing. Het is dan ook geen toeval dat Harol het prestigieuze ISO 9001-certificaat kreeg.


 
Hosting door Hostbasket
Copyright © 2011 Bouwindex Alle rechten voorbehouden. Webmaster | Wettelijke melding | Adverteren